Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-05-03@12:03:01 GMT

مصطفی جمشیدی با مردگان مصری به بازار نشر آمد

تاریخ انتشار: ۱۹ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۵۸۷۶۵۷

مصطفی جمشیدی با مردگان مصری به بازار نشر آمد

رمان «عاشقانه از میان مردگان مصری» حکایت راوی جوانی است که قصد دارد از گذشته خود مطلع شود؛ چرا که دیرزمانی در شهر به او دروغ گفته‌اند و او با مشقت دریافته که ...

به گزارش مشرق، مصطفی جمشیدی از نویسندگان کشورمان درباره تازه‌ترین رمان خود اظهار داشت: رمان «عاشقانه از میان مردگان مصری» حکایت راوی جوانی است که قصد دارد از گذشته خود مطلع شود؛ چرا که دیرزمانی در شهر به او دروغ گفته‌اند و او با مشقت دریافته که میراث‌دار حسدها و آزمندی‌هایی در میان جمع و زندگی گذشته خود است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جمشیدی در بخش دیگری از سخنانش با بیان اینکه در این رمان، پسرموسی، قهرمان ما، بزرگ شده و به زادگاه خویش که مادری جوانمرگ را در آن از دست داده برگشته و به زندگی خود فکر می‌کند، ابراز داشت: او در روستاها و فضاهایی به دنبال گذشته خود می‌گردد و از طوفان و سیل حوادث و روایات گوناگون سربرمی‌آورد. کابوس پدری مقتول او را رها نمی‌کند...تصاویر می‌آیند و می‌روند اما آنچه بجاست بازگشت به گذشته‌ای وهم آلود و افسانه‌هایی راز آلود است؛ قصه دو روستا که چون زمان‌های موازی هر جا و هر چیز در یکی موجود است در دیگری نیز همانند آن موجود است، چاشنی کار است.

نویسنده کتاب «سونات عدن» تصریح کرد: چنین رخدادی داستانی پلیسی نیست، اما پیچیدگی‌های خاص خود را دارد. این رمان عاشقانه از میان مردگان مصری ذره ذره میل مخاطب را با نوشته‌ای متفاوت به سمت واکاوی گذشته‌ها و وهم و امیدهای راوی می‌ببرد و قضاوت سپردن شفقت و مهر به جای عداوت و گناه را به خواننده می‌سپارد.

جمشیدی در ادامه این گفت‌وگو با تاکید بر اینکه این اثر سعی دارد با جریان سیال ذهن شاعرانگی و صمیمیت در زندگی روستا و گذشته قهرمان‌ها را یادآور شود، توضیح داد: در این رمان، روایت دو روزگار موازی از دو دهکده و اتفاقات آخرالزمانی بیان می‌شود؛ چرا که در دل طبیعت، حقیقت و دروغ را از زبان مادر راوی به رخ می‌کشد.

وی در پایان ضمن اشاره به روند طولانی چاپ این اثر گفت: انتظار برای چاپ این رمان کمی طول کشید، اما در دور جدید کارهای انتشارات علمی و فرهنگی چاپ شد.

منبع: فارس

منبع: مشرق

کلیدواژه: کرونا اعتراضات آمریکا قره باغ انتشارات علمی و فرهنگی مشرق نیوز کتاب رمان و داستان گذشته خود

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۸۷۶۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روند کاهشی نرخ ارز ادامه دارد؟

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین نرخ اسکناس آمریکایی در بازار روز گذشته مجددا به کانال پایین‌تر بازگشت. بررسی‌ها نشان می‌دهد قیمت دلار آزاد در روزهای اخیر در حال رفت و برگشت میان کانال‌های ۶۰، ۶۱ و ۶۲ هزار تومانی بوده است. ورود و خروج معامله‌گران به بازار در کنار قدرت‌نمایی اخبار در حال تحت تاثیر قرار دادن نرخ ارز است. به عقیده کارشناسان کف و سقف تقریبی دلار در حال حاضر نیمه نخست کانال ۶۰ هزار تومانی و مرز کانال‌های ۶۲ و ۶۳ هزار تومانی است.
دنیای اقتصاد نوشت:تابلوهای بازار ارز تهران در روز گذشته قرمز بود. پس از اصلاح نرخ صورت گرفته در بازار روز سه‌شنبه و رشد نرخ‌ها در این روز، روند بازار در روز گذشته مجددا کاهشی شد. به‌نظر می‌رسد دلار در روز سه‌شنبه سقف مقاومت جدید خود را محک زده است.

سیگنال‌های موجود در اخبار به نفع بازارساز است. اخباری مانند گشایش‌های ارزی جدید و احتمال تداوم یافتن مذاکرات با غرب و از همه مهم‌تر آمار و ارقام منتشر شده در رابطه با میزان فروش نفت کشور در ماه‌های اخیر، از جمله مواردی است که در کنترل انتظارات تورمی به بازارساز کمک می‌کند. حال باید دید بانک مرکزی با توجه به ذخایر ارزی خود مایل به ثبات‌بخشی به بازار است یا تمایل دارد نرخ ارز به روند کاهشی خود ادامه دهد.

کاهش دمای بازار ارز
دیروز چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ماه روند نرخ شاخص‌های ارزی در معاملات غیررسمی بازار ارز تهران کاهشی بود. هر برگ اسکناس دلار آزاد که در روز سه‌شنبه با رشد قیمت هزار و ۵۵۰ تومانی به نیمه کانال ۶۲ هزار تومانی رسیده بود، فعالیت خود در بازار صبح روز گذشته را با افت قیمتی حدود ۵۰۰ تومانی در مرز کانال‌های ۶۱ و ۶۲هزار آغاز کرد.

در ادامه بازار دیروز روند کاهشی این ارز شدت بیشتری به خود گرفت به‌صورتی که آخرین نرخ نقدی بازار با اختلافی ۸۰۰ تومانی نسبت به نرخ روز پیشین در رقم ۶۱ هزار و ۷۵۰ تومان ثبت شد. این در حالی است که روند کاهشی ارزهای دیگر بازار مانند یورو و پوند از دلار نیز شدیدتر بود. هر برگ اسکناس یورو در عصر روز گذشته حدود هزار و ۱۵۰ تومان ارزان‌تر از نرخ پیشین در رقم ۶۶ هزار و ۱۵۰ تومان معامله شد. پوند نیز با افت قیمتی هزار و ۳۰۰ تومانی در رقم ۷۷ هزار و ۴۰۰ تومان به فروش رسید.

طلا گوش به فرمان ارز
افت نرخ ارز در روز گذشته قیمت شاخص‌های طلایی را نیز تحت تاثیر قرار داد. هر قطعه سکه طلا طرح جدید در عصر روز گذشته با افت قیمت یک میلیون و ۳۰۰ هزار تومانی در رقم ۴۱ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان معامله شد. این افت قیمت مستقیما به‌دلیل افت نرخ شاخص‌های تشکیل‌دهنده نرخ سکه طلا رخ داده است. بهای جهانی فلز طلا و همچنین نرخ دلار آزاد در روز گذشته کاهشی بود. همچنین نیم و ربع سکه نیز در روز گذشته ۶۰۰ و ۲۰۰ هزار تومان افت نرخ را تجربه کردند و به ترتیب در ارقام ۲۴ میلیون تومان و ۱۵ میلیون و ۳۰۰ هزار تومان معامله شدند.

۲۲۰

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901979

دیگر خبرها

  • قطع آب و خسارت به محصولات دغدغه‌ی کشاورزان قزوینی+ فیلم
  • روند کاهشی نرخ ارز ادامه دارد؟
  • تیپ خانم مجری محبوب تلویزیون در کنسرت مصطفی راغب | تصویر
  • ترانزیت خارجی ۷ میلیون تن کالا میان ایران و عراق در سال گذشته
  • جنگ دریایی بی‌سابقه میان ارتش یمن و آمریکا و انگلیس در ۴۸ ساعت گذشته
  • جنگ دریایی بی‌سابقه میان یمن و آمریکا و انگلیس | در ۴۸ساعت گذشته در دریای سرخ چه گذشت؟
  • رمان اجتماعی معمایی «آفرودیت» در نمایشگاه کتاب عرضه می‌شود
  • کشف بناهای ماقبل‌تاریخی که «مسیری به جهان پس از مرگ» بودند (+عکس)
  • دانلود سریال افعی تهران قسمت ۹ نهم کامل
  • سفرنامه| اولین قبرستان مسلمانان در ایران؛ اینجا جسد مردگان پوسیده نمی‌شود؟/ عکس