Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان، زندگی بسیاری از دیکتاتور‌های دنیا سرشار از شگفتی و حقایق عجیب و غریب است. آن‌ها اغلب افرادی تنها هستند که هراس‌های عجیبی را در طول زندگی با خود دارند. دیکتاتور‌ها برای حفظ خود حاضر به قربانی کردن دیگران هستند.

صدام حسین، دیکتاتور مخلوع عراق هم از این جرگه مستثنی نبوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ادامه این گزارش گریزی به حقایقی عجیب و غریب در زندگی این دیکتاتور بدنام عراقی خواهیم داشت.

نویسنده رمان پرفروش عاشقانه

سال‌ها پیش کتاب عاشقانه‌ای به صورت ناشناس منتشر شد، اما همه می‌دانستند نویسنده کتاب «زیبا و پادشاه» کسی نبود جز رئیس جمهور وقت عراق. در فاصله یک دهه‌ای میان انتشار این کتاب و جنگ خلیج فارس، صدام هنرمندان عراقی را به بیان داستان‌های ساختگی درباره زندگی شاد و ایده‌آل شهروندان عراقی وا داشت.
ماموران سازمان سیا معتقدند این کتاب به هدایت و راهنمایی صدام به رشته تحریر درآمد.

وقتی صدام جایزه یونسکو می‌گیرد!

صدام از سال ۱۹۶۸ تا ۱۹۷۹ به عنوان نایب رئیس حزب بعث فعالیت می‌کرد. در آن زمان وی یک برنامه سوادآموزی در این کشور راه انداخت و محافل مطالعه را در شهر‌ها ایجاد کرد. محافلی که غیبت در آن‌ها، سه سال زندان در پی داشت!

در این جا بود که یونسکو از موفقیت ادعایی دیکتاتور عراق برای ریشه کن کردن بی سوادی تجلیل کرد. بعد‌ها وقتی صدام در سال ۱۹۷۹ قدرت را در عراق بدست گرفت، مشخص شد که اقدامات وی در این سال‌ها تنها فریبی برنامه ریزی شده بوده است.

تمدن تاریخی بین النهرین؛ قربانی دیکتاتوری صدام

دیکتاتور عراق در طول جنگ تحمیلی گروهی از اعراب هور را به همبستگی با ایران متهم کرد. او برای سر به نیست کردن راحت‌تر بومیان ساکن بین النهرین، تالاب‌های این منطقه در جنوب عراق را خشکاند و صد‌ها هزار نفر را از این مناطق بیرون کرد. صدام تالاب‌هایی را خشکاند که تصور می‌رود منظور از باغ عدن در کتاب مقدس به همین مناطق برمیگردد.
مردم هور یا کشته شدند یا از ترس صدام پا به فرار گذاشتند. در سال ۲۰۱۶، یونسکو این تالاب‌ها را به عنوان میراث جهانی معرفی کرد.

حاتم بخشی صدام برای مردم آمریکا

پیش از روی کار آمدن جرج دبلیو بوش در آمریکا، صدام حسین تلاش کرد ۹۴ میلیون دلار به این کشور ارسال کند. دلیل این اقدام اینگونه عنوان شد: کمک‌های بشردوستانه برای آمریکایی‌های بی خانمان و بدبختی که در فقر زندگی می‌کنند. آنهم در برهه‌ای که مردم عراق در فقر و سختی روزگار می‌گذراندند.

کلید شهر دیترویت آمریکا در دستان صدام حسین

صدام در سالی که به قدرت رسید، یادداشت تبریکی از سوی یعقوب یاسو، کشیش اهل دیترویت دریافت کرد. وی در پاسخ ۲۵۰ هزار دلار برای یاسو و جمعیت مسیحیان کلدانی دیترویت فرستاد. صدام از یاسو دعوت کرد تا به بغداد سفر کند. یاسو تصمیم گرفت با مجوز از شهردار وقت، کلید شهر دیترویت را به دیکتاتور عراق هدیه دهد. صدام هم در جبران ۲۰۰ هزار دلار دیگر به کلیسا بذل و بخشش کرد.
گفتنی است کلدانی‌ها فرقه‌ای از مسیحیت هستند که ریشه در عراق امروزی دارند.

صدام بوش پسر را به مناظره تلویزیونی دعوت کرد

در تقلا برای جلوگیری از حمله آمریکا به کشورش، دیکتاتور مخلوع عراق در سال ۲۰۰۳ به بوش پیشنهاد داد تا به صورت زنده از طریق تلویزیون با هم مناظره کنند. صدام آنچنان برای این مناظره مصمم بود که طی مصاحبه با شبکه سی بی اس، یک لینک ماهواره‌ای را به رئیس جمهوری آمریکا پیشنهاد داد.

قرآنی که به خون صدام نوشته شد

برغم این واقعیت که استفاده از خون برای نوشتن کلام الله قرآن در هر فرقه و گرایشی از اسلام حرام تلقی می‌شود، اما این قانون هم نتوانست جلوی هتک حرمت دیکتاتور عراق را نسبت به کتاب آسمانی مسلمانان بگیرد. او در تولد ۶۰ سالگی خود قرآنی را با این مشخصه سفارش داد.
عباس شاکر جودی خوشنویس، ۶ هزار آیه قرآن مشتمل بر ۳۳۶ کلمه را با بکارگیری ۵۰ پیمانه خون طی دو سال نوشت.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: صدام حسین رئیس جمهور سابق عراق دیکتاتور عراق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۹۸۲۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جایزه سال آزادی مطبوعات یونسکو به همه روزنامه نگاران فلسطینی رسید

"سازمان آموزشی، علمی و فرهنگی سازمان ملل متحد" (یونسکو) جایزه جهانی آزادی مطبوعات سال 2024 خود را به همه روزنامه نگاران فلسطینی که جنگ غزه را پوشش می دهند، اهدا کرد.

به گزارش عصرایران به نقل از الجزیره، "مائوریسیو وایبل" رئیس هیات داوران بین‌المللی متخصصان رسانه یونسکو در این باره گفت: "در این دوران تاریکی و ناامیدی، ما می‌خواهیم یک پیام قوی از همبستگی و به رسمیت شناختن آن دسته از روزنامه‌نگاران فلسطینی که در چنین شرایط دراماتیکی این بحران را پوشش می‌دهند، به اشتراک بگذاریم." 

ویبل در مراسمی در سانتیاگو، پایتخت شیلی، در آستانه روز جهانی آزادی مطبوعات، افزود: "ما به عنوان بشریت، بدهی بزرگی به شجاعت و تعهد آنها به آزادی بیان داریم."

به گفته کمیته حفاظت از روزنامه نگاران (CPJ) و فدراسیون بین المللی روزنامه نگاران (IFJ) بیش از 100 روزنامه نگار و کارمند رسانه، که اکثریت قریب به اتفاق آنها فلسطینی هستند، در طول 7 ماهه جنگ غزه و در حملات اسرائیل به غزه کشته شده اند.

اسامی خبرنگاران غالبا فلسطینی کشته شده در حملات اسرائیل به نوار غزه

دفتر رسانه های دولتی غزه تعداد این افراد را بیش از 140 نفر اعلام کرده است.

ویبل در مصاحبه ای با الجزیره گفت که جهان "بدهی بزرگی به روزنامه نگاران فلسطینی" دارد.

وی افزود: "ما در سراسر جهان با خطرات زیادی روبرو هستیم و باید بگوییم ایست کنید."

"آدری آزولای" مدیر کل یونسکو نیز گفت که این جایزه "ادای احترام به شجاعت روزنامه نگارانی است که با شرایط سخت و خطرناک روبرو هستند."

"لوسیا نیومن" خبرنگار الجزیره، که از سانتیاگو گزارش می دهد، این رویداد را "مراسمی بسیار احساسی" توصیف کرد.

او گفت:" هنگام اعلام برنده جایزه امسال مردم زیادی در اتاق بودند که گریه می کردند. احساسات بسیار و تشویق بسیار قوی وجود داشت."
خبرنگاران الجزیره در غزه از جمله کسانی بودند که از ماه اکتبر گذشته مورد هدف حملات اسرائیل قرار گرفتند.

 

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: حکایت تکان‌دهنده کشته شدن خبرنگاران در غزه/ واقعیت چگونه ساخته می‌شود؟ خبرنگاران کشته‌شده در جنگ غزه، بیشتر از کل روزنامه‌نگاران کشته شده در جنگ جهانی دوم شهادت 141 خبرنگار در جنگ غزه

دیگر خبرها

  • جایزه سال آزادی مطبوعات یونسکو به همه روزنامه‌نگاران فلسطینی رسید
  • جایزه آزادی مطبوعات یونسکو به خبرنگاران فلسطینی رسید
  • جایزه سال آزادی مطبوعات یونسکو به روزنامه‌نگاران فلسطینی رسید
  • جایزه سال آزادی مطبوعات یونسکو به روزنامه نگاران فلسطینی رسید
  • یونسکو جایزه آزادی مطبوعات ۲۰۲۴ را به خبرنگاران غزه تقدیم کرد
  • یونسکو جایزه «آزادی مطبوعات» را به خبرنگاران غزه تقدیم کرد
  • جایزه سال آزادی مطبوعات یونسکو به همه روزنامه نگاران فلسطینی رسید
  • روز ۲۱۰ طوفان‌الاقصی|جایزه یونسکو برای خبرنگاران غزه
  • جایزه سالانه یونسکو به خبرنگاران غزه اعطا شد
  • «دیکتاتوری با اخلاق سگی» به نمایشگاه کتاب می‌آید