Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-05-03@11:11:08 GMT

«مهربان‌تر از مرگ» کتابی با مفاهیم عاشقانه

تاریخ انتشار: ۲۳ اسفند ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۵۸۶۹۹۱

«مهربان‌تر از مرگ» کتابی با مفاهیم عاشقانه

«مهربان‌تر از مرگ» عنوان رمانی با مختصات اجتماعی و عاشقانه به قلم پزشکی خیراندیش به نام ناصر پروایی است که از سوی انتشارات گرایش منتشر شده است.

به گزارش خبرنگار ایمنا، رمان «مهربان‌تر از مرگ» نوشته ناصر پروانی، مضمونی عاشقانه و اجتماعی دارد که مسیر زندگی خانوادگی را از قبل از ازدواج نشان می‌دهد. همچنین علاوه بر اشاره به برخی مسائل پزشکی، رفت و برگشت‌هایی در این رمان دیده می‌شود که جذابیت آن را برای مخاطب بیشتر می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نوع داستان موجود در این رمان، امروزی است و در مسیر داستان پیوند قلب اتفاق می‌افتد و اتفاقاتی حول آن رقم می‌خورد.

داستان کتاب «مهربان‌تر از مرگ» اجتماعی و درباره جلوه‌های عاشقانه در زندگی خانوادگی است. مقایسه، گذشت، حسادت، لجبازی و تأثیر آن‌ها بر مسیر خانواده از جمله موضوعات مهمی هستند که در داستان «مهربان‌تر از مرگ» درباره آن‌ها صحبت شده است. بین اتفاقات این داستان، حادثه عمل جراحی و پیوند قلب نیز تأثیر زیادی بر روند حوادث داستان دارد.

داستان با روایت یک زندگی عاشقانه شروع می‌شود، مردی که دیوانه‌وار همسرش را می‌پرستد و او صبح به سرکار رفته است. کم‌کم زمان می‌گذرد و زن برنمی‌گردد. عصر همان‌روز متوجه می‌شویم همسر مرد در یک تصادف وحشتناک مرده است و اعضای بدنش را اهدا کرده‌اند اما مرد با این اتفاق کنار نیامده است. او هرروز منتظر همسرش است و هرروز لباس‌های او را به خشکشویی می‌برد و وانمود می‌کند همسرش قرار است بالاخره به خانه بیاید.

در کتاب «مهربان‌تر از مرگ» بر روی مفاهیم اخلاقی همچون گذشت و همکاری زوج‌های جوان تأکید و تأثیر حسادت، مقایسه و دخالت اطرافیان در روند زندگی، با قلمی رمان‌گونه نشان داده شده است. مفاهیم و پیوست‌هایی نیز مانند مقایسه، گذشت، حسادت، لجبازی و تأثیر آن‌ها بر مسیر خانواده‌ها در این کتاب به چالش کشیده شده است. در جریان داستان، یک مورد پیوند قلب اتفاق می‌افتد که تأثیر زیادی بر روند داستان دارد.

مخاطب این کتاب جوانان در شرف ازدواج، زوج‌های جوان و کسانی هستند که در ابتدای آشنایی به سر می‌برند. بُعد روانشناختی در این کتاب پر رنگ است و برای اینکه جذابیت کار کمرنگ نشود از دو برهه زمانی و دو گروه شخصیت اصلی استفاده شده است.

در یک گروه، عشق اساطیری و در یک گروه، روابط خانوادگی لحاظ شده است. در این رمان نشان داده شده که روابط خانوادگی با رعایت قوانین و چارچوب‌هایی می‌تواند از روابط عاشقانه پیشی بگیرد.

جاری بودن آرامش در این اثر اجتماعی، تبیین و تشریح شده و در قسمت‌هایی به تأثیر و نقش بخشیدن و نبخشیدن پرداخته شده است؛ ضمن اینکه بین اتفاقات و رویدادهای مختلف این داستان، حادثه عمل جراحی و پیوند قلب نیز نقش زیادی بر روند حوادث کتاب پروایی دارد.

در بخش‌هایی از این کتاب آمده است:

«یکی از خوشبختی‌های یواشکی من این بود که هر وقت در کمد لباس‌هامون رو باز می‌کردم، بی‌اختیار سرم رو می‌بردم وسط لباس‌های گندم که با وجود تمیزی و مرتب بودن. بوی عطرش دیوونم می‌کرد. من با اینکه دوتا کمد دیواری توی اتاق خواب بود و منطقاً باید هر کمد مخصوص لباس یکی‌مون می‌شد اما جفت کمد لباس‌ها مشترک بود. تازه نمی‌دونم وقتی در این کمدها بسته می‌شد و فضا تاریک می‌شد، پیراهن‌های من و گندم چه لحظات عاشقانه‌ای رو توی تنهایی تجربه می‌کردن. یه کت شلوار سرمه‌ای با پیراهن سفید با خطوط آبی کمرنگ برداشتم و انداختم روی تخت نامرتب دوست‌داشتنی‌مون. سریع لباس پوشیدم. چندتا پیراهن هم بود که باید می‌بردم خشکشویی. سعی می‌کردم لباس‌های گندم رو خودم اتو کنم… البته حقیقتاً لذت بوییدن عطر لباس‌هاش که موقع اتو کردن چندبرابر می‌شد با هیچ چیزی قابل معاوضه نبود.

وی همچنین کتاب «دو فنجان غزل» را وقف تهیه لوازم پزشکی برای کودکان بیمار و کتاب «چهل و هیچ سالگی» را وقف تهیه شیر خشک برای نوزادان خانواده‌های محروم کرده است و این بار تمام عوائد حاصل از فروش کتاب «مهربان‌تر از مرگ» را برای تهیه لوازم‌التحریر دانش‌آموزان بی‌بضاعت اختصاص داد.

کتاب «مهربان‌تر از مرگ» نوشته ناصر پروانی در ۱۵۰ صفحه به قیمت ۵۰ هزار تومان از سوی انتشارات گرایش منتشر شده است و پخش آن در کتاب‌فروشی‌های معتبر، فروشگاه دیجی کالا و سایت انتشارات گرایش تازه به عنوان ناشر این رمان انجام می‌شود.

کد خبر 561551

منبع: ایمنا

کلیدواژه: ادبیات داستانی کتاب فرهنگ کتابخوانی روانشناس خانواده مشاوره و امور روانشناختی تازه های نشر شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق مهربان تر از مرگ پیوند قلب لباس ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۸۶۹۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پل استر، نویسنده شهیر آمریکایی در گذشت

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین،وی علاوه بر کتاب‌هایی چون «سه گانه نیویورک»، فیلمنامه نویس «دود» وین وانگ و کارگردان فیلم «لولو روی پل» بود.

آستر با انتشار اولین کتابش با عنوان «اختراع انزوا» با تحسین منتقدان روبه رو شد.

نصرالله شیرین‌آبادی نوازنده پیشکسوت ویولن شامگاه یکشنبه نهم اردیبهشت در سن ۷۵ سالگی بر اثر ایست قلبی جان به جان آفرین تسلیم کرد.

جایگاه او به عنوان یکی از برجسته‌ترین نویسندگان آمریکایی با مجموعه‌ای از سه داستان مرتبط با هم که به عنوان «سه‌گانه نیویورک» منتشر شد، تثبیت شد. این ۳ کتاب شامل «شهر شیشه ای» (۱۹۸۵)، «ارواح» (۱۹۸۶) و «اتاق قفل شده» (۱۹۸۶) هستند. کتاب‌های سه‌گانه برای پرداختن به پرسش‌های اگزیستانسیال، با موضوع رمان پلیسی بازی می‌کنند.

جویس کارول اوتس، رمان‌نویس، در سال ۲۰۱۰ نوشت، آستر برای «داستان‌های پست مدرنیستی بسیار شیک و معمایی‌اش که در آن راوی‌ها بندرت قابل اعتماد هستند و بستر داستان دایم در حال تغییر است، شناخته شد».

داستان های او اغلب با مضامین تصادف، شانس و سرنوشت بازی می کنند. بسیاری از قهرمانان او خود نویسنده هستند و مجموعه آثار او خودارجاعی است و شخصیت‌هایی از رمان‌های اولیه دوباره در رمان‌های بعدی ظاهر می‌شوند.

منتقد مایکل دیردا درباره آثار آستر می‌نویسد: از زمان «شهر شیشه‌ای»، اولین جلد از سه‌گانه‌اش در نیویورک، آستر سبکی شفاف و اعترافی را به کمال رساند، سپس از آن برای نشان دادن قهرمانان سرگردان در دنیایی به ظاهر آشنا استفاده کرد که به تدریج با تهدیدهای مبهم و توهم احتمالی، مملو از ناراحتی فزاینده می‌شوند.

آستر خالق ۱۸ رمان بود که از این میان چندین عنوان به فیلم تبدیل شده اند که «موسیقی شانس» از آن جمله است.

او بعدها خودش فیلمنامه‌هایی نوشت که با فیلمنامه «دود» (۱۹۹۵) با بازی هاروی کایتل، ویلیام هرت و جیانکارلو اسپوزیتو شروع شد. وی با این فیلمنامه جایزه معتبر ایندپندنت اسپرایت را برای بهترین فیلمنامه اول کسب کرد.

همکاری او با وانگ ادامه پیدا کرد و این دو به طور مشترک دنباله‌ای به نام «آبی در چهره» را کارگردانی کردند که دوباره کایتل و اسپوزیتو به همراه لو رید، میرا سوروینو و مدونا در آن بازی کردند. آستر در نوشتن فیلمنامه «مرکز جهان» اثر وانگ نیز نقش دارد.

سال ۱۹۹۸، آستر همراه کایتل، سوروینو و ریچارد ادسون فیلمنامه «لولو روی پل» را نوشت و کارگردانی کرد. او سال ۲۰۰۷ در فیلم «زندگی درونی مارتین فراست» با بازی دیوید تیولیس، ایرنه جاکوب و مایکل ایمپریولی بار دیگر همین وظیفه را انجام داد.

رمان «۴۳۲۱» آستر در سال ۲۰۱۷ در فهرست نهایی جایزه من بوکر قرار گرفت.

۲۲۰۵۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901648

دیگر خبرها

  • روایتی از نامهربانی مردم با یار مهربان + فیلم
  • داستانک‌هایی برای فلسفه‌ورزی کودکانه
  • درباره پل استر، نویسنده شهیر آمریکایی/ تراژدی پست مدرن
  • مشارکت ۳۱ استان کشور در دومین دوره جشنواره ملی دوست من کتاب
  • کتاب صوتی «داستان‌های پارسی» در یونان منتشر شد
  • پل استر، نویسنده شهیر آمریکایی در گذشت
  • چاپ مجموعه‌داستانی درباره شهدای شاه چراغ و اغتشاشات ۱۴۰۱
  • پل آستر درگذشت
  • نوشتن کتابی درباره امام قلی‌خان برای بچه‌ها
  • کتابی پر ازجاهای خالی!