Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-05-03@13:46:10 GMT

بازداشت یک رمان نویس به اتهام قتل همسرش

تاریخ انتشار: ۲۳ فروردین ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۷۷۳۳۹۵

بازداشت یک رمان نویس به اتهام قتل همسرش

به گزارش «تابناک»، به نقل از «فارس»، یک رمان‌نویس آثار عاشقانه در آمریکا که پیشتر اثری به نام «چگونه شوهر خود را به قتل برسانیم» منتشر کرده بود، به اتهام قتل همسر خود بازداشت شده است. دادستان‌ها می‌گویند «نانسی کرامپتون-بروفی» ۷۱ ساله ساکن پورتلند همسرش دانیل بروفی ۶۳ ساله را بعد از ۲۷ سال زندگی مشترک برای دریافت ۱.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۴ میلیون دلار بیمه عمر او به قتل رسانده است.

همکاران دانیل بروفی در ژوئن سال ۲۰۱۸ جسد او را در آشپزخانه‌ای در مؤسسه آشپزی اورگان، جایی که وی در آنجا به تدریس آشپزی اشتغال داشت، پیدا کرده بودند. کارآگاهان گفته‌اند او صبح هنگام آماده شدن برای حضور در کلاس از ناحیه سینه و پشت هدف شلیک گلوله قرار گرفته است.

پیشتر متهم با رد اتهام قتل به بازپرسان گفته بود که در زمان وقوع این حادثه در خانه‌اش بوده است. او در سپتامبر همان سال پس از اینکه مشخص شد در نزدیکی صحنه جنایت حضور داشته دستگیر شد.

کرامپتون ـ بروفی به عنوان نویسنده‌ای پرکار محسوب می‌شد که کتاب‌هایی در مورد روابط عاطفی نوشته است. موضوع اصلی کتاب‌های او روابطی «اشتباهی» بودند که «هیچوقت درست نمی‌شدند.» کتاب «پلیس اشتباهی» او درباره زنی است که هر روز ازدواجش را با خیال‌پردازی درباره کشتن شوهرش می‌گذراند. در کتاب دیگرش با عنوان «شوهر اشتباهی» زنی با جعل کردن مرگ خود سعی می‌کند از شوهر بدسرپرستش فرار کند. در اثر دیگرش با عنوان «چگونه شوهر خود را به قتل برسانیم» کرمپتون بروفی در مورد چگونگی خلاص شدن از دست همسر نوشته است.

خانم کرامپتون-بروفی در نوامبر ۲۰۱۱ در پستی در وبلاگ شخصی‌اش با انتشار عکس تعدادی سلاح گفته بود اگر شخصیت رمان عاشقانه‌اش بخواهد شوهرش را بکشد یکی از آن‌ها را انتخاب می‌کند. وی همچنین توصیه کرده بود که از استخدام یک قاتل برای انجام کارهای کثیف خودداری کنید چرا که «تعداد شگفت‌انگیزی از قاتل‌ها محل شما را به پلیس لو داده‌اند». این نویسنده همچنین سم را «غیرقابل توصیه» خوانده بود به این دلیل که «قابل ردیابی است». او که برای رمان‌های تعلیق‌آمیز عاشقانه و جنایی‌اش مشهور است یک بار نوشته بود: «آرزو کردن مرگ برای مردم آسان‌تر از کشتن آنهاست. اما چیزی که من در مورد قتل می‌دانم این است که هر یک از ما وقتی به اندازه کافی تحت فشار قرار بگیریم، در خودمان توانایی انجام آن را خواهیم دید.»

کرامپتون-بروفی پیش از این از پلیس درخواست تاییدیه‌ای کرده بود که تصدیق کند او مظنون به قتل شوهرش نیست تا بتواند ۴۰ هزار دلار بیمه عمر همسرش را دریافت کند. با این حال بازپرسان بعداً متوجه شدند که وی از این محل در واقع ۱.۴ میلیون دلار دریافت کرده است.

اسناد دادگاه نشان می‌دهند که دوربین‌های ترافیکی، خودروی مینی ون کرامپتون-بروفی را در حال حرکت در نزدیکی موسسه آشپزی اورگان همزمان با شلیک گلوله‌های مرگبار ضبط کرده‌اند. وکیل نویسنده با رد اتهام قتل می‌گوید موکل او هیچ دلیلی برای کشتن همسرش نداشته است و «عشق» میان آنان وجود داشته است.

خانم کرامپتون ـ بروفی به استفاده غیرقانونی از سلاح گرم و قتل متهم شده است. انتظار می‌رود محاکمه او هفت هفته به طول بینجامد.

منبع: تابناک

کلیدواژه: ماه رمضان طرح ترافیک 1401 آلودگی هوا دعای روز دهم رمضان رمان نویس آثار عاشقانه ماه رمضان طرح ترافیک 1401 آلودگی هوا دعای روز دهم رمضان اتهام قتل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۷۳۳۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«کمی دیرتر» به چاپ هفدهم رسید

این اثر که از چهار فصل زمستان، پاییز، تابستان و بهار تشکیل شده، نگاهی متفاوت و نقادانه به فضای انتظار جامعه امروز است. رمان با یک اتفاق شگفت و غریب آغاز می‌شود، جشن نیمه‌شعبان و مجلسی پرشور و بسیاری که فریاد «آقا بیا» سرداده‌اند… در این میان جوانی و فریادی که: «آقا نیا…» این شروع جذاب ما را با شخصیت‌هایی آشنا می‌کند که همه مدعی انتظارند اما وقتی هنگام عمل می‌رسد و هنگامه عمل به شعارها می‌رسد، آن نمی‌کنند که می‌گفتند. رمان در فضایی مکاشفه‌گونه و بی‌زمان پیش می‌رود و مواجه همه آدم‌ها را می‌بینیم با قصه ظهور… و کشف چرایی «آقا نیا» ی جوان.

شجاعی در این رمان همه اقشار و همه آدم‌ها را با بهانه‌هایشان برای نخواستن امر ظهور، دقیق و ظریف معرفی می‌کند. تا آنجاکه حتی به راوی هم رحم نمی‌کند و در فضایی بسیار بدیع، خودش را هم در معرض این امتحان می‌گذارد. نویسنده در «کمی دیرتر» همه آفت‌های انتظار را با شخصیت‌های قصه‌اش برای مخاطب روایت نمی‌کند، بلکه به تصویر می‌کشد و نشانش می‌دهد… انسان‌های مدعی انتظار و منتظر ظهور غریبه نیستند؛ خودمانیم و شجاعی در رمانش به خوبی به این زبان دست یافته که وقتی از هر قشر و صنف و گروهی یک نمونه آورده با مصادیق کار ندارد و در پی اثبات شمول ادعایش است.

نویسنده در پایان همه موشکافی‌ها در نقد منتظران به دنبال آن است که مخاطب منتظر واقعی را بشناسد و ببیند که انتظار به فریادهای بلند «آقا بیا» نیست؛ به دلی است که برای حضرت می‌تپد و اخلاصی که میان زندگی جاری است و آقایی که خودش به دیدار منتظرانش می‌آید…

خدیجه زمانیان یزدی

دیگر خبرها

  • کوه‌ها هم ترک برمی‌دارند!
  • روایت اخراج یک روحانی از مسجد به اتهام توهین به مسئولان + ویدئو
  • اتهام مدیرعامل پرسپولیس به بازیکنان سپاهان
  • ترکیه ۴۱ نفر را به ‌اتهام ارتباط با گروهک داعش بازداشت کرد
  • تعلیق عضو شورای یک شهر به اتهام دزدیدن شهردار!
  • تعلیق عضو شورای شهر بندر امام‌خمینی به اتهام آدم‌ربایی
  • میراث «پل آستر» در سینما
  • معلمان مشق عشق را در مکتب‌خانه‌ها تدریس می‌کنند
  • «پل آستر»‌ درگذشت
  • «کمی دیرتر» به چاپ هفدهم رسید